Cathie ir jos vyras Bobas prieš 42 metus susitiko Tuftso universitete. Bobas mokėsi universiteto medicinos mokykloje, o Cathie krimto biologijos mokslus.

Savo vestuvių dieną Cathie dėvėjo korsetą. Ir nors po vestuvių juo verždavo liemenį ypatingomis progomis, intensyviai talijos formavimu užsiėmė tik tuomet, kai jos vaikai sulaukė tokio amžiaus, kai nustojo gėdytis tokią išskirtinę taliją turinčios mamos.

Prieš pradedant taliją formuoti korsetu, Cathie liemens apimtis buvo 71,12 centimetrų. Jei tokia ir jūsų, turėtumėte pradėti nuo 63,5 centimetrų apimties korseto. Kai kūnas prisitaiko ir pradedate jaustis gerai, korsetą galima veržti iki 60,96 centimetrų. Vėliau jį teks veržti dar 5,08 centimetro. Šiuo metu Cathie talija su korsetu – viso labo 38,1 centimetro. Moters ūgis - 1,52 centimetro, o sveria ji 61,23 kilogramo.

Iš viso Cathie spintoje gyvena net 25 skirtingi korsetai. Vieni pasiūti iš paprasčiausio brokato, kiti – iš kiniško šilko. Be to, labai patogus odiniai korsetai – juos miela dėvėti, sako 65 metų moteris. Po korsetu ji visada vilki aptemptą apatinę palaidinukę ar apatinuką. Vapsvos liemens savininkė primena, jog labai svarbu nepamiršti talko.

Nors korseto moteris praktiškai nenusiima pastaruosius 20 metų, sveikatos problemų Cathie dėl to niekada nekilo. Tiesą sakant, korsetas padėjo moteriai atsikratyti stuburo problemų.

„Kalbant apie šonkaulius, būsite nustebinti, kiek papildomos vietos yra krūtinės ląstoje. (...) Viskas viduryje yra lankstu. Susirūpinimą kelią tik išsausėjusi oda ir tai, kaip pasirūpinti korseto švara. Žiemos metu bidė Cathie – tikras išsigelbėjimas. Tuomet maudytis kasdien nėra poreikio, juk maudynės labai sausina odą“ - sako Cathie vyras Bobas Jungas.

Cathie, norėdama patobulinti taliją, į chirurgus niekada nesikreipė. Tačiau šiuo atveju svarbi ne tik liemens apimtis. Svarbiausia – iliuzija. Klubo, liemens ir krūtinės skirtumas. Svarbiausia akcentuoti natūralias moteriškas formas.


Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)