Tai kompiuterizuotas ramentas iš LIFE-DESIGN kategorijos, skirtos inovatyviam gyvenimo būdui 2020-aisiais propaguoti. Naudodami ramentą, kuris turi įtaisytą mobilią navigaciją ir sveikatos valdymo paslaugas, vaikščiojimo problemų turintys vartotojai galės tapti aktyviais visuomenės nariais. Šis dizainas įvertina, kaip informacinių technologijų prietaisai galėtų būti naudingi vartotojo kasdieniame gyvenime ir panaudoja tokias paslaugas, kurios yra integruotos su socialine infrastruktūra.

„FUJITSU Design Award 2011: A LIFE with Future Computing“ - tai tarptautinis dizaino konkursas, kuriame dalyvauti gali viso pasaulio dizaineriai. Jis yra orientuotas į su kompiuterija susijusių dizaino elementų, padedančių žmonėms jų kasdieniame gyvenime, kūrimą.

Konkurso organizatoriai gavo virš 1000 dizaino paraiškų iš įvairiuose pasaulio kampeliuose esančių valstybių.

Tarp kitų apdovanotųjų pateko LIFEBOOK kategorijos kūrinys „Crowd“, kompiuterio dizaino projektas, kuris gali būti panaudotas įvarioms paskirtims nešiojamuose kompiuteriuose nuo 2013 m. Pripažinimo sulaukė ir LIFE-DESIGN kategorijos „Integral Cord“ – inovatyvus kompiuterinis laidas, kuris gali būti įvairiai panaudojamas bei pasižymi įvairiomis jungiamumo funkcijomis.

Rengdama šiųmetinius savo vardo apdovanojimus, kompanija „Fujitsu“ tikisi toliau skatinti siekti „į žmogų orientuotus“ dizainus, kurie atvertų duris naujoms gyvenimo būdo galimybėms.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją