Iš pradžių W. Dickey buvo sukritikuota, kai Paisley TLC šou reklamoje jos dukra pasirodė aprengta kaip Julios Roberts įkūnyta prostitutė iš filmo „Graži moteris“.

Šeima intensyviai ruošiasi dar vienam JAV televizijos šou „Toddlers and Tiaras“ sezonui. Šiame realybės šou dalyvauja vaikai nuo dvejų metų.

Prieš vykdama į Niujorką filmuotis, Paisley turėjo sunkiai ruoštis penkias dienas per savaitę. Netikro įdegio seansai, mokymasis vaikščioti podiumu, makiažo pamokos ir t. t.

„Kai veiklos tiek daug, dienai besibaigiant ji tampa šiek tiek kaprizinga. Kartais, norėdami ją įkalbėti tęsti užsiėmimus, turime papirkinėti lipdukais ir saldainiais“, - dailymail.co.uk teigė W. Dickey.

Šioje televizijos programoje, kuri sukėlė pasipiktinimą vos pasirodžiusi 2009 m., figūruoja dirbtinės krūtys, dirbtiniai užpakaliai, neskoningi apdarai ir gausybė makiažo.

Tačiau, nepaisydama prieštaringų vertinimų, W. Dickey iš Džordžijos nuolat gina grožio konkursų pramonę ir sako, kad provokuojantys drabužiai yra tiesiog pokštas.

Laidoje „Good Morning America“ ji kalbėjo taip: „Žmonėms vertėtų labiau domėtis savo šeimomis ir savo reikalais. Nesuprantu, kodėl jie taip koncentruojasi į grožio konkursuose dalyvaujančių vaikų mamas, kai yra daug baisesnių dalykų, kuriuos vaikams leidžiama daryti!“

Anksčiau šią savaitę Mergaičių mokyklų asociacijos (Girls' Schools Association – GSA) prezidentė dr. Helen Wright įspėjo apie pavojus, kurie tyko netinkamai rengiamų vaikų. Ji pabrėžė, kad šią problemą turi spręsti tėvai.

„Ką besakytų skeptikai, dabar labiau nei bet kada anksčiau vaikai mūsų visuomenėje kur bepažvelgtų mato netinkamus vaizdus. Internete, žurnalų puslapiuose, reklaminiuose stenduose, parduotuvių lentynose – galima vardinti ir vardinti. Mane šokiravo seksualūs įvaizdžiai reklamose, kuriuos pamačiau mažiems vaikams skirtuose žurnaluose“, - piktinosi dr. Helen Wright.

W. Dickey Paisley TLC šou reklamoje pasirodė aprengta kaip Julios Roberts įkūnyta prostitutė iš filmo „Graži moteris“. Mergaitė avėjo aptemptus ilgaaulius batus, baltą prigludusią palaidinę, aptemptą trumpą žydrą sijoną ir buvo užsidėjusi šviesų peruką. Dr. H. Wright pakomentavo, kad tai jau panašu į iškrypimą ir pabrėžė, kad trečdalis šiuolaikinių dešimtmečių jau yra žiūrėję pornografinius vaizdus internete.

„Jei tėvai neįžvelgia nieko blogo, rengdami vaikus atviromis palaidinėmis ir seksualiais drabužiais, leisdami jiems avėti aukštakulnius ir dažytis veidą, kažkas mūsų visuomenėje yra labai blogai“, - pridūrė ji.

W. Dickey sutiko, jog aplink daug pedofilų, tačiau ji nemananti, kad jie rinktųsi vaikų grožio konkursuose, nes dauguma žiūrovų yra vaikų mamos ir kitos moterys.

„Kai vedatės vaikus į paplūdimį, savo dukras aprengiate maudymosi kostiumais ar bikiniais. Manau, kad paplūdimiuose ir parkuose bei kitose vietose pedofilų yra tiek pat ar net daugiau... Nemanau, kad grožio konkursai yra puiki terpė pedofilams“, - teigė motina.

Žiniasklaidos sergėtojų grupė „Tėvų televizijos taryba“ („Parents Television Council“) pateikė skundą prieš šį realybės šou ir pareiškė: „Turime didelių problemų, jei „The Learning Channel“ rodo mergaitę, kuri greičiausiai dar nemoka net skaityti, bet jau yra aprengta kaip prostitutė ir demonstruoja seksualią eiseną. Be jokios abejonės, televizijos prodiuseriai taip pat kalti dėl to, kad šie maži vaikai neturi vaikystės.

Daugybę metų suaugusiųjų seksualumas netinkamai ir agresyviai buvo brukamas nekaltiems vaikams, o dabar vaikai skatinami būti seksualiais vis jaunesniame amžiuje. Visi atlikti tyrimai įrodo, kad vėliau gyvenime jie dėl to kentės“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją