O gal be jokios sąžinės graužaties visą iniciatyvą palieki pačiai piniginei ir net nesvarbu, ką ji bedarytų – kur papuola švaistytų Tavo sunkiai uždirbtus pinigus, lėbautų, visiškai nejaustų atsakomybės už savo veiksmus, o likus porai dienų iki Tavo atlyginimo, jau tyliai verkšlentų esanti tuščia ir bevertė tamsiausiam rankinės kampe. Hm... Verkšlena ji, o pilvas gurgia Tau...

Jei jaučiate, kad savo pinigus pagaliau tvarkyti norite Jūs pats ar pati, surašykite visas priežastis, kurios iki šiol Jums trukdo būti atsakingam už savo finansus.

Rašykite savo istorijas, klausimus ar trumpus pastebėjimus, kaip Jums sekasi tvarkyti asmeninį (ar šeimos) biudžetą. Taip pat galite mums parašyti, su kokiomis kliūtimis susiduriate tvarkydami asmeninius finansus, kokie dalykai jums kelia nerimą ir pan. RAŠYKITE šio rašinio komentaruose arba adresu: gyvenimas@delfi.lt iki liepos 14 dienos.

Jūsų istorijas liepos 15 dieną 11 val. DELFI konferencijoje apžvelgs ir patars SEB banko šeimos finansų ekspertė Julita Varanauskienė. Vienos istorijos autorius laimės asmeninę šeimos finansų ekspertės konsultaciją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją