„Mados infekcijos“ organizatoriai ir DELFI Gyvenimas skelbia konkursą - ieškome žmogaus, norinčio dalyvauti mados festivalyje ir pasiryžusio aprašyti savo įspūdžius bei pastebėjimus. Jei nori tapti mados blogeriu - tai tavo geriausias šansas, nes konkurso nugalėtojas gaus bilietą (dviems) į „Mados festivalį“ ir galės naudotis visomis žurnalisto teisėmis.

Kaip dalyvauti?

1. Atlik kūrybinę užduotį: sugalvok tris drabužių rudeniui derinius (moteriai arba vyrui) ir nufotografuok* - kaip juos pateiksi, tik tavo reikalas: tai gali būti nufotografuoti tik drabužiai, tai gali būti geriausia draugė, juos dėvinti, arba tu pati/pats, stilingai apsirengusi.

* Dalyvis patvirtina, kad jis turi visas teises į publikuojamą nuotrauką ir prisiima visą atsakomybę dėl nuotraukos autorinių teisių.

2. Užpildyk anketą, prikabink drabužių derinių nuotraukas ir būtinai jų aprašymą.

Anketas siųskite iki lapkričio 7 dienos, pirmadienio. Lapkričio 9 d., trečiadienį, paskelbsime konkurso nugalėtoją. Jam atiteks vardiniai „Mados infekcijos“ marškinėliai, bilietas į festivalį dviems. Laimėtojas įsipareigoja DELFI skaitytojams pateikti ne mažiau 3 reportažų/straipsnių.

Dar keturiems geriausių darbų autoriams, kuriuos išrinks redakcijos komisija, dovanosime vardinius „Mados infekcijos“ marškinėlius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją