Yra daug pasaulio pabaigos scenarijų, kurie meniškai ir susipins jaunųjų dizainerių kolekcijoje "2012", kurią galėsite išvysti "Mados infekcijoje".

* Dieviškosios bausmės aktas arba Paskutinis Teismas (daugelyje tikėjimų yra minima vienokia arba kitokia pasaulio pabaiga).

* Krikščioniškoji Biblija aprašo Armagedono įvykį, galutinę kovą tarp Dievo ir Šėtono.

* Penktosios saulės pabaiga (Majų kalendorius).

2012 - įsivaizduojamas įvykis, kurio metu žūsta visa žmonija ar Žemės rutulys su žmonija. Perkeltine prasme gali reikšti įvykį, kuris sukrečia visuomenės ar žmonijos gyvenimą, dėl ko staiga keičiasi gyvenimo būdas, pasaulėžiūra ir pan. Ateities baimė? O gal pasaulio pabaiga reikš naujo požiūrio, atsivertimo pradžią?

Apie

Diana Kuzmickaitė ir Aušra Urbanavičiūtė - kūrybinis tandemas, savo kolekcijas pristatęs festivalyje „Europos madų dienos” Kaliningrade, parodoje „Baltijos tekstilė ir oda”, konkursuose „Krištolinė adata” ir „Jaunųjų dizainerių konkurse“, taip pat „Vilnius – Europos kultūros sostinė“ projekte „Tebūnie naktis“/VDA „Meno celės“.

Savo kuriamą stilių jaunos dizainerės apibūdina kaip skirtingų stilistikų mišinį, tačiau kūryboje dar žada ieškoti ir kitų išraiškos formų.

Ant „Mados infekcijos“ podiumo pateko pernai, prieš tai laimėjusios jaunųjų dizainerių konkursą „Injekcija“, kuriame pristatė itin spalvingus ir „kreizovus“ modelius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją