Konkurso nugalėtojui atiteks Dviračių klubo "Top Team“ įsteigtas puikus dviratininko aprangos komplektas (į kurį įeina dviratininko kelnaitės, marškinėliai ilgomis rankovėmis ir marškinėliai trumpomis rankovėmis).

Taip pat bus įteikti paguodos prizai: Klubo „Top Team“ marškinėliai antrąją ir trečiąją vietas užėmusiems dalyviams.





Klubas „Top Team“ įsteigs ir specialų prizą, kuris bus įteiktas liepos 4 d. Lietuvos MTB Čempionato metu.

Todėl kviečiame visus būti dar aktyvesniais ir liepos 4 dieną atvykti į Vilniuje, Liepkalnyje (prie žiemos slidinėjimo trasos) vyksiantį Lietuvos MTB XC (kalnų dviračių) Čempionatą. Dalyvių registracija nuo 10 val.

Renginio pradžia ir dalyvių startas – 12 val. Renginio metu bus įteiktas specialus „Top Team“ prizas, kurio laimėtojas bus atrinktas burtų keliu iš visų fotokonkurse dalyvavusių skaitytojų. Būk aktyvus ir nepatingėk sudalyvauti šiame renginyje arba ateik palaikyti dėl Lietuvos Kalnų dviračių čempiono vardo kovojančių sportininkų!!!

Konkursas "Mano aktyvus laisvalaikis" vyks iki birželio 28 d., o nugalėtoją paskelbsime liepos 2d.. Su juo susisieksime elektroniniu paštu.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DELFI ir Palangos sveikatos mokykla birželį skelbia Sveikos gyvensenos mėnesiu ir kviečia visus prisijungti prie sveiko gyvenimo judėjimo bei pradėti rūpintis savo sveikata. Būk aktyvus, apsispręsk ir laimėk SVEIKATĄ!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją