Katalonijoje, miestelyje šalia Barselonos lietuvė Jūratė Kakanytė įsikūrė prieš dešimtmetį. Ekonomikos studijų metais ji ragavo gyvenimo Suomijoje ir Danijoje, mainų programa buvo nubloškusi net į Australiją, tačiau savo klimatu ir kultūra galutinai papirko Ispanija. Čia moteris sukūrė šeimą ir įleido šaknis. Dirbo banke, vėliau su marketingu. Gyvenimas sutvarkytas – ko daugiau norėti?

„Skaičiai, logika, aiškumas man visada lipo prie širdies, tačiau pasiekiau etapą, kai to neužteko. Lyg būčiau atsimušusi į lubas, kai nebežinai, o kas toliau, bet suvoki, kad kažko reikia. Tuomet kyla daugybė klausimų ir tenka su savimi pradėti gilų, ne visai patogų procesą, ima busti sąmoningumas“, – pasakojo J. Kakanytė.

Yra daugybė numerologijos metodų, galinčių į skaičius žvelgti įvairiais rakursais – ir labai plačiai, ir labai siaurai. J. Kakanytė yra studijavusi ir praktikuoja du – tantrinę numerologiją ir šeimos modelio analizę, kuri atveria dar platesnį vaizdą. Šiuo atveju tyrinėjamos senelių ir močiučių pavardės, kokiomis gimė, raides konvertuojant į skaičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)