Savo istorijas siųskite el. paštu gyvenimas@delfi.lt iki balandžio 29 d. Trims laimėtojams teks  Fit20 prizai - sporto klubo abonementai po 5 treniruotes. Prizo vertė 325 lt.

Sveikiname konkurso nugalėtojas, tai Živilė, Kristina ir A.G. Su laimėtojomis susisieksime el. paštu.

Fit20 yra pirmoji specializuota sporto ir sveikatinimo studija Lietuvoje, kurioje treniruotės vyksta naudojant šiuolaikišką ir pasaulyje sparčiai išpopuliarėjusį metodą - raumenų elektrostimuliavimą (RES). Tai puiki naujiena taupantiems laiką, nes 20 min. trukmės treniruotė savo intensyvumu prilygsta 4 valandų įprastinei treniruotei.

Treniruotės metu įrangą parengia ir prižiūri asmeniniai treneriai. Jais dirba profesionalūs fizioterapeutai, kurie ne tik padeda atlikti pratimus, bet ir konsultuoja bei sudaro asmeninį treniruočių planą.

Šis revoliucingas metodas nustebins ne tik užkietėjusius sporto klubų lankytojus, bet ir norinčius tvirtesnio bei gražesnio kūno, kenčiančius nuo nugaros skausmų. Be to, treniruotės gali būti derinamos su lieknėjimo programomis ir efektyviai padėti kovoti su celiulitu.

Kaip atrodo Fit20 treniruotė, žiūrėkite vaizdo reportažą apačioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)