Rasa Povilaitienė, įvaizdžio bei stiliaus kūrėja, grožio technologijų ekspertė, "Bogomolov' Image School" dėstytoja:

Rasa Povilaitienė, Algės Rykovos nuotr.
Siūlau kreiptis į kompanijas, prekiaujančias profesionaliomis kosmetikos priemonėmis. Labai svarbu gauti išsamią informaciją ne tik apie antakių dažus, bet apie darbo eigą, pasiruošimą jai bei procedūros metu naudojamas papildomas priemones. Prekybos konsultantės turi tau ne tik pademonstruoti ant realaus žmogaus - „modelio“ patį antakių dažymo procesą, bet ir išaiškinti šiuos dalykus:

- sanitariniai-higieniniai reikalavimai procedūros atlikimui,
- darbui būtinos medžiagos ir priemonės,
- kaip tinkamai parinkti žmogui antakių dažų spalvą,
- kokios yra antakių formos, antakių formos parinkimo žmogui taisyklės,
- pasiruošimo antakių dažymui bei dažymo eiga,
- kaip dažų kiekis bei laikymo trukmė priklauso nuo antakių plaukelio storio, spalvos bei pigmento,
- kokių priemonių reikia imtis išryškėjus alerginei odos reakcijai,
- kaip galima koreguoti negerai atliktą antakių dažymo darbą,
- kokiais atvejais šios procedūros žmogui negalima daryti.

Kiekviena kompanija rekomenduoja šiek tiek skirtingą technologijos eigą priklausomai nuo jos gaminamų priemonių komplektacijos. Jokiu būdu negalima vienu metu naudoti ir tarpusavyje maišyti kelių skirtingų gamintojų dažų - nesuderinta produktų cheminė sudėtis gali sukelti nudeginimą, alerginę reakciją, spalvos neatitikimą ar kitus neprognozuotus reiškinius.

Visos antakių dažymo procese naudojamos medžiagos turi būti to paties gamintojo, o pačią eigą privaloma atlikti laikantis nurodyto eiliškumo bei taisyklių.

Todėl antakių dažais prekiaujančių kompanijų išsamus priemonių bei darbo eigos paaiškinimas - demonstracija tau yra būtini, norint kokybiškai atlikti šią procedūrą.

*******************************

Nežinai, kokie drabužiai tinka tavo figūrai, o makiažas - būtent tavo veidui? O gal iš viso esi pasimetusi mados tendencijų jūroje ir neįsivaizduoji, kokia kryptimi pasukti savo drabužinės laivelį ir kaip puoselėti savo kūno grožį? Tuomet klausk įvaizdžio bei stiliaus kūrėjos, grožio technologijų ekspertės, "Bogomolov' Image School" dėstytojos Rasos Povilaitienės. Rašyk: stilius@delfi.lt

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)