„Džiaugiuosi, jog 16 metų patirtis išaugo į naują kokybę ir sukūrėme vietą, kur susitinka visos trys giliausios Rytų tradicijos. Sieksime, kad tiek jauni, tiek vyresni čia visuomet rastų kažką ir kūnui, ir protui ir sielai“,- sakė klubo vadovas ir Lietuvos tradicinio karate asociacijos prezidentas Giedrius Dranevičius.

Naujasis centras plėtos šeimos centro idėjas, kadangi čia sportuoti ir lavintis galės tiek suaugę, tiek vaikai bei jų seneliai. Treniruočių grafikas specialiai paruoštas taip, kad vienu metu atvykę tėvai su vaikais galėtų praleisti laiką skirtingose grupėse – vaikai treniruotis karate, tėvai jogoje, tai či arba atvirkščiai.

G.Dranevičiaus teigimu, bus stengiamasi paneigti stereotipus, jog karate treniruotės skirtos tik vaikams arba tik siekiant išmokti savigynos. Studijuojant karate pasiekiama proto ramybė, atsikratoma streso, taip pat sutvirtinamos svarbiausios giliųjų raumenų grupės, padedančios išvengti stuburo išvaržų, skausmų ar kitų negalavimų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją