Trys pagrindinės idealių antakių taisyklės

1. Antakiai neturi suaugti virš nosies. Atvirai sakant, tai net vyrų suaugę antakiai sudaro liūdną įspūdį, nors tikriausiai kam nors toks bruožas gali atrodyti išskirtinai vyriškas. Kaip bebūtų, ir vyrų, ir moterų veido plaukai turi augti griežtai tik tam skirtose vietose.

2. Antakiai turi būti lygūs, o ne styroti kaip senai nekirpta gyvatvorė. Neleistina, kad atskiri plaukeliai kyšotų už natūralaus antakių lanko.

3. Antakiai turi harmoningai derėti su visa išvaizda, o ne gyventi atskirą gyvenimą. Jie neturi patraukti į save dėmesio, neturi dominuoti veide. Šios taisyklės nepaisyti galima tik tuomet, jei ruošiatės į persirengėlių vakarėlį, arba jei kokiam nors egzotiškam madų dizaineriui panorėjus, jums teks žengti ant podiumo.

Dabar, kai perskaitėte šiuos patarimus, prieikite prie veidrodžio ir įdėmiai pasižiūrėkite į savo antakius. Kaip manote, kokią išraišką ji suteikia jūsų veidui? Ar jie ne per daug tankūs ir griežti, o gal atvirkščiai – pernelyg reti ir blyškūs?

Jei manote, kad antakius reikia koreguoti, skaitykite toliau.

Pešiosime

Viskas ne taip jau sudėtinga. Didžiausias antakių plotis turi būti arčiausiai nosies. Iki viršutinio linkio taško jų storis turi būti vienodas. Link galiukų, artėjant prie smilkinių, antakiai siaurėja. Jų forma paprastai atkartoja natūralią antakių liniją, esančią kiek žemiau. Jei laikysitės šios natūralios linijos, tuomet jūsų antakiai idealiai atitiks veido formą, rašo cosmo. ru.

Antakiams koreguoti jums reikės: gero pinceto su užapvalintais galiukais, mažo šepetėlio pašalintiems plaukeliams nubraukti ir vatos tamponėlių. Įsivaizduokite, kad tai yra mažutė chirurginė operacija. Nusiplaukite rankas su muilu, o pincetą pavalykite spiritu. Odą po antakiais patepkite kremu – tai palengvins procedūrą, pincetas geriau slys.

Kad darbo metu netyčia nepadarytumėte klaidos, laikykitės pažingsninės strategijos.

1.: Paimkite bet kokį pieštuką ir pridėkite jį vertikaliai prie veido, išilgai įsivaizduojamos linijos nuo nosies sparno link antakių. Linijoje tarp antakių pažymėkite susikirtimo su pieštuku tašką. Šioje vietoje turi prasidėti vienas jūsų antakis. Tuomet pakartokite tą patį su kitu antakiu. Taigi, linijoje virš nosies pažymėti du taškai. Visus tarp jų esančius plaukelius reikia pašalinti. Atstumas tarp antakių turi būti maždaug du piršto pločiai. Bet jei akys yra arti viena kitos, tai pakanka pusantro piršto.

2.: Dabar pieštuką prie veido pridėkite taip, kad susidarytų linija nuo nosies sparno per vyzdžio centrą. Taip antakio linijoje atrasite antakių lanko viršutinį tašką. Kitaip tariant, antakių linija negali būti aukščiau nei pažymėtas taškas. Viršutinių plaukelių neišpešiokite, nes taip galite sugadinti antakio vingį. Apatinėje dalyje pašalinkite viską, ko nereikia, kad antakių plotis iki viršutinio linkio būtų vienodas.

3.: Perkelkite pieštuką nuo nosies sparno prie paties kraštinio akies taško. Taip suprasite, kur turi būti pati antakio „uodegėlė“. Visus plaukelius, augančius toliau, reikia pašalinti. Nepamirškite, kad antakiai turi siaurėti pamažu, švelniai. Jokiu būdu nepešiokite plaukelių taip, kad liktų tik antakio siūlelis!

4: Pridėkite pieštuką taip, kad jis kirstų antakio vidurį: pradinis ir galutinis antakio taškas turi būti maždaug vienodame aukštyje.

P.S. Ryškinant antakius pagal antakių liniją nereikėtų vesti vienos tiesios linijos. Geriau smailiai nudrožtu pieštuku pabrėžkite lengvų štrichų, imituojančių plaukelius. Tik neperlenkite lazdos, nes riebiai paryškinti antakiai veidui suteiks tik vulgarumo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)