Produktai:

300 – 350 ml kefyro arba vandens,
500 g miltų,
2 šaukštai cukraus,
po 1 šaukštelį mielių ir druskos,
3 šaukštai saulėgrąžų aliejaus,
100 – 150 g smulkintų svogūnų laiškų,
žiupsnelis smulkintų krapų.

Kaip gaminti:

1. Persijokite miltus, sumaišykite su druska ir cukrumi. Supilkite pašildytą kefyrą ir aliejų, suberkite mieles. Viską išmaišykite ir užminkykite tešlą.

2. Suberkite svogūnų laiškus, krapus, gerai išminkykite. Tešlą įdėkite į dubenį, apklokite ir palaikykite šiltoje patalpoje 5 – 6 valandas. 2 – 3 kartus perminkykite, paskui sudėkite į skardą su aukštais kraštais ir iškepkite.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją