Produktai:

500 g miltų,
250 ml kefyro,
2 kiaušiniai,
2 valgomieji šaukštai cukraus,
2 valgomieji šaukštai aliejaus,
1/2 šaukštelio sodos,
druskos,
100 g mėlynių arba juodųjų serbentų.

Kaip gaminti:

1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, įpilkite kefyro, įberkite druskos, palaipsniui berdami mitus, užmaišykite tešlą. Galiausiai suberkite sodą, sudėkite uogas ir išmaišykite.

2. Įpilkite į keptuvę truputį aliejaus, pakaitinkite, tada su šaukštu dėkite tešlą į keptuvę. Kai vienas šonas apskrus, apverskite, kad apkeptų antra pusė.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją