Jums reikės:

200 g cukraus,
175 g sviesto,
3 kiaušinių,
300 g miltų,
1 arb.šaukštelis kepimo miltelių,
1 arb.šaukštelis vanilinio cukraus,
3-4 (250 g) vidutinės morkos.

Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite smulkia trintuve.

Sviestą su cukrumi išsukite iki vientisos masės. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir suberkite į sviestą. Po vieną sparčiai sukant įmuškite kiaušinį ir suberkite vanilinį cukrų. Sudėkite tarkuotas morkas ir gerai išmaišykite.

Kepimo formą ištepkite aliejumi arba sviestu, pabarstykite miltais ir išdėkite tešlą. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. Jei pyrago viršus pradės svilti, pridenkite folijos lakštu. Patikrinti, ar iškepė, galima dantų krapštuku – įbedus į keksą, jis turi likti švarus ir sausas.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją