Dažnai Žuvų ženklo vaikai būna ramūs, retai praranda savitvardą. Tipiški Žuviukai yra geri ir kantrūs. Tai puikios savybės auginant vaiką. Tiesa, kartais jie gali būti labai jautrūs kitų žodžiams.

Kaip auklėti Žuvų ženklo vaiką

Tėvai su Žuvų ženklo vaiku turėtų elgtis švelniai ir jautriai. Daugelis tėvų laikui bėgant pastebi, kad geriausia vengti stumti savo vaiką į viešumą, kadangi Žuvys vengia dėmesio ir lyderio vaidmens. Paprastai pasyvūs ir švelnūs, Žuviukai gali tapti persekiojimo mokykloje aukomis.

Tėvams reikia būti budriems; jei būtina, vaikui reikia paaiškinti, kaip elgtis tokiose situacijose. Žuvų ženklo vaikams gali kartais trūkti pasitikėjimo savimi, taigi tėvams reikia ugdyti jų pasitikėjimą, ryžtą ir drąsą, stengtis išvengti pernelyg didelio jų prieraišumo. Žuvų vaikams dažnai reikia tikėjimo, kuris juos palaikytų, suteiktų moralinius rėmus ir tvirtumo.

Tipiškas Žuvų ženklo atstovas yra puikus istorijų pasakotojas ir gali turėti gabumų muzikai bei menams. Jo talentą ugdyti galite padėdami susitelkti į kūrybiškus pomėgius. Daugelis po šiuo ženklu gimusių vaikų taip pat sugeba puikiai prisiminti kažkada sužinotą informaciją. Žuvims reikia kartas nuo karto priminti apie tai, kaip svarbu į gyvenimą žiūrėti realistiškai ir išlaikyti pusiausvyrą, kadangi kai kurie vaikai linkę gyventi svajonių pasaulyje.

Tradiciškai Žuvų planeta laikomas Jupiteris, nors Neptūnas jo vaidmenį užėmė atradus šią planetą. Ženklo akmuo – mėnulio akmuo, kuris, kaip manoma, padeda išlikti ramiems ir nuramina emocijas. Laiminga Žuvų diena – penktadienis, laimingi skaičiai – 5 ir 8. Geriausia vieta Žuvims gyventi – netoli jūros, pakrančių miestuose. Tarp garsių Žuvų ženklo atstovų – Albertas Einšteinas, George‘as Harrisonas (iš grupės „The Beatles“) ir Liza Minnelli.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją