Daugelį Skorpionų galima atpažinti pagal jų tiesmukumą, kritišką požiūrį. Kai kuriems kitiems ženklams toks kritiškas elgesys gali pasirodyti skaudinantis. Kitos galimos savybės – neįtikėtina valios jėga, intensyvios emocijos, gera intuicija, rimtumas ir išdidumas.

Kaip auklėti Skorpiono ženklo vaiką

Daugelis Skorpiono ženklo vaikų gali lengvai pakelti skausmą, taigi tėvams reikia būti budriems, kad laiku pastebėtų negalavimus. Vaikas gali būti kerštingas, jei kas nors sulaužo jo žaislus, taigi tėvams reikia skatinti juos būti tolerantiškesniais, kadangi tipiškas Skorpionas taip pat nevengia ir susimušti. Paprastai šis vaikas būna intravertas ir jam gali nuolat reikėti ypatingo dėmesio, ypač jei jis turi labiau padūkusių vyresnių brolių ar seserų.

Tipiškas Skorpionas bus aktyvus, imlus žinioms, protingas. Vaikai būna smalsūs ir domisi kone viskuo, ypač paslaptingais, uždraustais dalykais. Jiems patiks knygos, dėlionės ir viskas, kas patenkins jų troškimą atskleisti paslaptis. Tėvams reikės atsargiai nukreipti vaiko dėmesį nuo netinkamų dalykų. Kai kurie Skorpionai saugumo jausmą patiria turėdami savo asmeninę erdvę.

Daugeliui Skorpionų patiks laiką leisti su savo tėvais, tačiau jie ne visada jausis patogiai kalbėdami apie asmeninius dalykus. Galimas sprendimas būtų pernelyg nesikišti į vaiko gyvenimą, tačiau leisti jam žinoti, kad jis visada gali pasipasakoti, jei kažkas neramina. Mokykloje šio ženklo vaikui paprastai gali puikiai sektis visuose dalykuose, tačiau dažnai jis stengiasi tik tose srityse, kurios jam įdomios. Taip vaikas kartais gali prisirinkti blogų pažymių, nors jis paprastai pakankamai gabus ir tiems dalykams, kurių nemėgsta.

Skorpiono ženklas priskiriamas žmonėms, gimusiems tarp spalio 24 ir lapkričio 22. Tai vandens ženklas, valdomas Plutono (anksčiau Marso). Kartais jis klaidingai suvokiamas kaip atsitolinęs ir šaltas. Laiminga savaitės diena – antradienis. Tarp garsių žmonių, gimusių po Skorpiono ženklu – princas Čarlzas, Demi Moore, Billas Gatesas ir Winona Ryder.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)