* “Babydoll” tipo apatiniai primena seksualius naktinukus. Jie trumpučiai, be rankovių, laisvi. Juos sudaro liemenėlė ir prie jos prisiūta klubus siekianti suknutė. Šie apatiniai būna puošti nėriniais, aplikacijomis, raukiniais, kailiu, kaspinais, raišteliais, siauromis petnešėlėmis. Prie jų paprastai būna priderintos kelnaitės. Tai itin erotiški drabužiai nakčiai, kuriuos galima vilkėti vietoj naktinių.

* Biustje - tai savotiška korseto atmaina. Jo ilgis - tik iki šonkaulių ar liemens. Biustje paskirtis - pakelti krūtis ir išryškinti liemenį. Šis drabužis idealiai tinka prie vestuvinės suknelės su žema nugaros linija.

* “Camisole” - tai berankoviai, aptempti marškinėliai, paprastai dengiantys visą liemenį. Jie gaminami iš įvairių medžiagų: atlaso, šilko, likros, nailono, medvilnės, etc. Galima dėvėti su liemenėle ar be jos.

* Negliže - tai naktinius marškinius ar chalatėlį primenantis drabužis, sukurtas Prancūzijoje 18 a. Jis pasiūtas iš permatomo, lengvai krintančio audinio.

* Kelnaitės. Nors tai įprastas kasdienis drabužis, yra kelnaičių, sukurtų specialiai nuotakoms. Jos dailios ir pasižymi įvairove - nuo įprastų iki aukščiau iškirptų, nuo šortukų iki apspaudžiančių, padailinančių kūno linijas, nuo kelnaičių žemu liemeniu iki bikinio tipo kelnaičių.

* “Tongai” - tai kelnaitės su siaura juostele ir medžiagos trikampėliu nugaroje. Juostelė pasislepia tarp apvalumų taip, kad jos nematyti. Tongų būna įvairių dydžių, formų, pagamintų iš įvairių medžiagų. Braziliškai šios kelnaitės vadinamos “tanga”.

* “G stringai” - tai tongų atmaina. Nuo tongų jie skiriasi tik tuo, kad neturi trikampėlio nugaroje - per užpakalį einanti juostelė su liemeniu siejama tiesiogiai, ne per audinio skiautelę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)