Kaip atrodo Jie ir kaip - Jų kūriniai

Alexanderis McQueenas - britų dizaineris, sugebėjęs užkariauti pusę pasaulio (ir visą Paryžių) savo keistomis ir neretai šokiruojančiomis kolekcijomis. Konceptualumas kūryboje, o aprangoje - nieko ypatingo... Gatvėje neatskirtum nuo paprasto brito.

Modeliai

Carolina Herrera - visuomet pasitempusi dizainerė, spinduliuojanti pavydėtina elegancija. Tikriausiai ta harmonija išorėje ir mintyse, ir inspiruoja kurti fantastiškas kolekcijas.

Modeliai

Vivienne Westwood - nors šiai britų dizainerei jau 68-eri, ji išlaikė savo stilių nuo pat jaunystės, kai kūrė drabužius legendinei muzikos grupei „Sex Pistols“.

Modeliai

"Viktor&Rolf" - tai olandų kūrybinis duetas. Viktoras Horstingas ir Rolfas Snoerenas kuria konceptualias ir labai išgrynintas kolekcijas. Vientisumas bei harmonija jaučiama ir jų aprangoje.

Modeliai

Juozas Statkevičius yra pasakęs: vis dėlto žmogų pirma vertina pagal kostiumą, o tik po to palydi pagal protą. Posakiu vadovaujasi ir pats. Menininkas nuo kūrybos neatsiejamas - koks jis pasirodys elegantiškas ir charizmatiškas, taip ir kolekcija bus sutikta.

Modeliai

Jubiliejinės dizainerio kolekcijos nuotraukų rasite čia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją