Juvelyrai siūlo tiek mažus, tiek ir didelius ornamentus iš deimantų ant platinos žiedo. Jaunikio žiedas gali būti margintas geometrinių formų raštais, tiesiomis linijomis, trikampiais, šalia kurių dar galėtų būti nedideli papuošimai bendram įspūdžiui sušvelninti. Madingi ir tiesiog įvairiais raštais marginti žiedai be brangakmenių.

Nuotakoms siūlomi siauri vestuviniai žiedai su mažais arba dideliais deimantų papuošimais. Kaip matėme pastaraisiais metais, paprastai renkamasi arba žiedą su nedideliu deimantų papuošimu, arba su vienu dideliu deimantu, apsuptu mažesnių, arba platinos žiedus su vienu ovalo formos ar apvaliu deimančiuku.

Kita kryptis - skirtingų metalų ar spalvų deriniai, kurie sukurs žavingą ir modernų vestuvinio žiedo stilių. Populiariausi: auksas, paladis, baltasis auksas ir platina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)