Megztiniai siūlomi įvairiausi: visiškai trumpi ir aptempti; apdribę, siekiantys kelius ar žemę šluojantys; ilgomis nutįsusiomis rankovėmis arba siekiančiomis alkūnes, arba visai be rankovių, kokius pristatė Salvatore Ferragamo.

Be stambiomis pynėmis nertų megztinių, populiarūs ir visai plonyčiai, tik kad būtų šilčiau ir gražiau, po didžiuliu kiauraraščiu megztu nertiniu vilkėkite trumpą ir aptemptą megztuką.

Jei norite išryškinti liemenį, platų megztinį perjuoskite diržu. Šio sezono geidžiamiausi: vidutinio pločio odiniai ar blizgios odos diržai su klasikine sagtimi.

Prie megztų paltų, ilgų megztinių ar liemenių puikiai tinka ilgi batai ir odinės kelnės, beje, siūlomos ne atsitiktinai - dizaineriai rinkosi siūlus su pūkeliu, kuriais kaip mat apliptų bet kokios kitos kelnės...

I ALBUMAS
II ALBUMAS
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją