Dizainerė prisipažįsta kolekcijos sąmoningai nepriskyrusi jokiam sezonui, nes nesinorėjo kažkokių rėmų. Juo labiau, kad pasaulyje dabar pristatinėjamos jau kitų metų rudens - žiemos kolekcijos, o lietuviai dar rodo pavasario - vasaros.

R.Rimšelienės avalynė šį kartą iš tiesų santūresnė, nors juodą ir rudą spalvas pagyvina plytų, turkio, garstyčių, violetinės žaismingi akcentai. Menininkė žaidžia ir detalėmis - šį kartą jos dėmesys skirtas užtrauktuko interpretacijai, tad jis atsiranda labai netikėtose bato vietose.
Rūtos Rimšelienės avalynės kolekcijos "Prieskoniai" pristatymas

Paklausta, ar rudenį jos neaplanko niūresnės nuotaikos, moteris nusišypso - ne, ruduo jai tikrai nevaro depresijos. Kaip tik tai yra labai mėgstamas metų laikas, ypač kai gamta pasipuošia įvairiomis splvomis. O lapkritį, kada jaučiamas gamtos liūdesys, pačiai norisi žaisti su spalvomis.

Dizainerė juokauja, kad anksčiau mėgtą santūrų įvaizdį, kuomet juodus drabužius dėvėjo su ryškesniais batais, dabar apvertusi atvirkščiai, ir derina lašišinės spalvos kelnes su samanų spalvos palaidine, mėlynu gėlėtu paltuku ir juodais batais.

„Aišku, būna visko, ypač kai kasdien savo veikloje susiduriu su beglobiais gyvūnais ir tai labai slegia, bet reikia turėti atsvaros, nes kitaip neišgyvensi“,- įsitikinusi R.Rimšelienė.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)