Paklaustas, kokių trijų dalykų turėtų vengti madingas vyras, DELFI konferencijoje viešėjęs dizaineris atsakė: „Vyras turėtų būti drąsus, nebijoti naujienų, nebijoti, ką pasakys kaimynė, nebijoti kvepalų ir plepalų, nes jeigu apie jus plepa, tai reiškia, kad Jūs laimėjote“.

Juozas Statkevičius
„Man stilingiausias žmogus yra tas, kuris yra harmonijoje su pasauliu, kuris skaito knygas, vaikšto po parodas, su kuriuo gali šnekėti visomis temomis, o ne vien tiktai suknelė madinga. Stilius amžinas, mados keičiasi“, - pridūrė dizaineris, lapkričio 16 dieną Vilniaus Pramogų arenoje pristatysiantis 2012 m. pavasario-vasaros kolekciją moterims ir vyrams.

Pasiteiravus nuomonės apie vyrus, kurie avi aukštakulnius, J. Statkevičius buvo tolerantiškas: „Koks skirtumas, jeigu Jums patogu ant aukštų kulnų - aš už kiekvieno pasirinkimą“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)