Dizainerė išliko ištikima minimalizmui, monochromijai, santūriai spalvinei gamai. Kolekcijoje dominavo pilki, rausvi, smėliniai tonai, paryškinti raudonais akcentais bei minimalistiniais aksesuarais.

„Visko po truputį – būtent taip galėčiau apibūdinti savo pavasario vasaros kolekciją. Joje yra lengvos meniškos netvarkos, jausmingumo, griežtumo ir santūrios elegancijos. Kolekciją skiriu moteriai, kuri nenori per daug sau kvaršinti galvos kuo apsirengti, bet visuomet atrodo stilinga“, – sakė L. Larionova.

Drabužiams buvo pasirinktos įvairios šilko faktūros. L. Larionova pirmenybę teikė siluetui, formos raiškai ir detalėms. Prie drabužių ji žaismingai derino romantiškus papuošalus iš „Fashions by Avon“, bei specialiai pačios kolekcijai sukurtas rankines ir avalynę.

Teatro arenoje tradiciškai - kartu su E.Larionova - kolekciją pristatė ir dizaineris Egidijus Rainys.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją