Savo ir tik savo nuotraukas, kurioje esate su bikini, konkursui „Seksualiausias vasaros bikinis“ talpinkite čia! Tai galite padaryti iki rugpjūčio 16 d.

Konkurso sąlygos:

1. Nuotraukos, neatitinkančios konkurso temos, bus šalinamos.

2. Nuotrauką atsiuntęs dalyvis prisiima visą atsakomybę dėl autorinių teisių pažeidimo, taip pat dėl asmenų, esančių nuotraukoje, pretenzijų.

3. DELFI pasilieka teisę nepublikuoti nuotraukų, kurios neatitinka moralės ir etikos normų.

4. DELFI pasilieka teisę atskleisti siuntėjo kontaktinius duomenis dėl atsiųstų nuotraukų pretenzijas pareiškusiems fiziniams ir juridiniams asmenims.

5. DELFI be papildomo atlygio ir be atskiro susitarimo turi teisę viešai skelbti laimėtojų vardus, pavardes ir naudoti fotografijas su konkursu susijusiu tikslu.

6. DELFI pasilieka teisę pašalinti dalyvių nuotraukas iš konkurso ir atsisakyti išduoti prizą, jei dalyvis pažeidė konkurso sąlygas, konkursui pateikė ne savo nuotrauką, arba ją paėmė iš kitų tinklapių, ją sumaketavo, arba su konkurso laimėtoju nepavyko susisiekti dėl priežasčių, nepriklausančių nuo DELFI.

Kiekvieną savaitę paskelbsime po 10 pretendenčių -  penkias laimėtojas balsuodami išrinksite jūs. Po dviejų savaičių dešimt jūsų išrinktų merginų varžysis tarpusavyje dėl seksualiausio bikinio titulo ir konkurso rėmėjo – „MIX IN“įsteigto prizo - profesionalios fotosesijos!

Rugpjūčio 17d. mes paskelbsime balsavimą, o nugalėtoją išrinksite jūs!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją