"Šie batai iš 2010 m. Kristinos kolekcijos. Pamačius labai patiko odos parinkimas ir, aišku, spalvų derinys<..> Jie tikrai pastebimi, ką ir pats jaučiu - jei praeini mieste, susilauki daug žvilgsnių nuo galvos iki kojų. Neabejotinai tai ryškiausias egzempliorius mano batų lentynoje, turint omenyje, kad tai nėra kasdieniai batai, o klasikiniai".

Nors Egidijus dažniausiai renkasi sportinę avalynę, kadangi ji patogi, yra progų ir renginių, kuomet prireikia ir klasikinės avalynės.

„Negaliu pasakyti, kokių turiu daugiau - klasikinių ar sportinių, apskritai jų nėra daug. Jei sunešioju batus, matau, kad baigia savo gyvenimą, tai arba atiduodu, arba išmetu", - teigė E. Sidaras.

Raudonus lakinės odos batus jis derina prie vienspalvių drabužių ar tamsaus kostiumo, jei norisi, kad jie būtų aprangos akcentas, tačiau, kaip pats sako, "galima pamiksuoti ir raudonų detalių, galima juos avėti ir prie paprasčiausių džinsų, tiesiog viskas priklauso nuo skonio ir progos".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)