Bendravimas ir fiziniai kontaktai su partneriu yra labai svarbu. Tai leidžia mums atkurti ryšį su vienas kitu ir tuo pat metu iš naujo atrasti save.

Mums visiškai nebūtina skirti daug laiko seksualiems apatiniams, žvakių šviesai ir išpūsti visą reikalą vien dėl to, kad norime seksualinio dėmesio. Labai dažnai žmonės skundžiasi, kad, kol jie ateina į lovą, jų partneris jau saldžiai knarkia. To pakanka, kad bet kieno libido būtų nuslopintas! Taigi pateikiame jums keletą išbandytų gerų patarimų:

Pasirūpinkite savo asmenine higiena anksčiau, prieš tai, kai vonios kambarį užims kiti šeimos nariai ir jūs būsite per daug pavargusi. Tuomet prieš saldžiai užmigdami galėsite šiek tiek “paišdykauti”.

Užsistatykite žadintuvą 45 minutėmis anksčiau ir ant stalelio prie lovos pasistatykite stiklinę vandens. Kai pabusite, atsigerkite jo ir prašviežinkite savo burną bei pažaiskite su partneriu. Jei jūs drovitės savo išvaizdos, mylėkitės “šaukštų” poza, atsigulusi ant šono ir jam atsukusi nugarą, arba atsigulkite ant pilvo ir pasimylėkite “šuniukų” poza. Atminkite, kad jo testosterono lygis ryte būna aukščiausias! Jei jaučiatės šiek tiek apsnūdusi, pasinaudokite specialiais lubrikantais ir pastimuliuokite save.

Būkite spontaniška. Taip, spontaniškumas yra gyvenimo prieskonis. Pasimylėkite netikėtose vietose, ten, kur jį pagausite – jo biure, virtuvėje ar hamake.

Nepamirškite dušo! Jūs jau ir taip abu nuogi, įkaitę, jūsų kūnai slidūs ir drėgni, o duše patiriami įspūdžiai yra nepakartojami.

Pavojaus elementas, atsirandantis dėl baimės būti užkluptiems, daugeliui žmonių sukelia susijaudinimą.

Nemanykite, kad būtina eiti iki galo. Abipusė masturbacija yra labai jaudinanti ir nereikalauja ilgo apšilimo, nes, pažindami save, galime greitai pasiekti viršūnę. Kartais tokie žaidimai užsitęsia ir ilgiau ir prasiplečia į visas gyvenimo sritis. Pasirūpindami tuo, kad mūsų varikliukai veiktų, mes palaikome savo libido ir tolimesnę gyvenimo energiją, kuri sustiprina mūsų ryšius su partneriu ir juos sutvirtina.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją