Įvaizdžio dizaineriai: Dovilė Maladauskaitė, Gintarė Astrauskienė (Bogomolov’ Image School, Lietuva), darbo vadovas: Olesė Kekienė, makiažas: Violeta Dobrovolskienė , šukuosena: Gintarė Astrauskienė, manikiūras ir pedikiūras : Vida Jankūnienė (SPA meistrė ir dėstytoja), fotografas: Darius Tarėla

"Pamačiusios Dovilę, pirmiausia atkreipėme dėmesį į jauną amžių, tačiau neišsiskiriančią išvaizdą. Nors save pristatė kaip linksmą, mėgstančią aktyviai leisti laisvalaikį merginą, kai susitikome, iš pirmo žvilgsnio ji atrodė drovi, susikausčiusi, tarsi nepasitikinti savimi.

Mums norėjosi atskleisti jos dinamišką pusę ir per naują įvaizdį suteikti pasitikėjimo savimi, savotiškai įrodyti, kad ji gali būti pastebima ir išsiskirti iš minios", - sakė įvaizdžio dizainerė Dovilė Maladauskaitė.

"Norėjosi ištraukti jos energiją į išorę. Išreikšti ją tokią, kokią save norėjo matyti, tačiau nedrįso, - pridūrė Gintarė Astrauskienė. - Tai akivaizdžiai matėse renkant drabužius. Mes teisingai ją pastebėjome spalvose, nors Dovilė jų vengė. Sako, neimčiau toko drabužio, jei viena rinkčiausi. Jai reikėjo padrąsinimo, kad tos spalvos gražu, kad jos pakelia nuotaiką, suteikia žaismingumo".

Dovilei buvo patamsinti plaukai, padarytas asimetrinis kirpimas. Asimterija išduoda menišką sielą, norą būti pastebima ir efektinga tamsiaplauke. Ši šukuosena išryškino skruostikaulius, veido formą ir štai - atsiskleidė energingoji Dovilės pusė.

"Kadaise buvau plaukus nusidažiusi juodai, tačiau ši spalva, kaip tuomet atrodė, man nelabai tiko. Tačiau šįkart stilistės įkalbėjo, sakė, kad tinkamam kirpimui tamsi spalva tinka ir, pasirodo, jos buvo teisios", - DELFI Gyvenimui sakė Dovilė, šviesias garbanas iškeitusi į valiūkišką pusilgių plaukų šukuoseną.

"Dėl visko diskutavome, tarėmės - griežtai nebuvo pasakyta, kad kirpimas turi būti tik toks. Šiaip ir pati mėgstu paeksperimentuoti - turėjau ir trumpus plaukus, ir ilgus, tad pastarųjų tikrai nebuvo gaila kirpti. Žinoma, labai smalsu buvo sulaukti rezultato", - atviravo Dovilė.

Moteriškumo merginai suteikė ir makiažas: pagrindinis tikslas buvo pakoreguoti veido bruožus, suteikti išraiškingumo. Paryškinus akis, jos tapo gilesnės ir paslaptingesnės. Natūrali ir šilta lūpų dažų spalva pabrėžė dailią lūpų formą, o blizgis joms suteikė seksualumo. Paryškinus ir šiek tiek paplatinus antakių liniją, veidas tapo charakteringesnis.

Įdomūs drabužių deriniai, gaivios, ryškios ir sodrios spalvos, taip pat netikėtai panaudoti aksesuarai pabrėžė Dovilės individualumą ir žaismingumą. Minkšos linijos, nevaržantys siluetai išduoda energingumą ir vidinį Dovilės polėkį.

"Niekas nežinojo, kad dalyvauju tokiame projekte. Slėpiau ir labai stengiausis ištylėti. O kai kitą dieną grįžau namo, galite įsivaizduoti, kokia buvo aplinkinių reakcija... Juk pokytis buvo labai didelis", - pasakojo mergina.

Iki birželio pabaigos DELFI Gyvenime publikuosime įvaizdį pakeitusių aštuonių konkurso dalyvių nuotraukas. Vėliau, balsuodami jūs galėsite išrinkti šauniausiai pasikeitusią dalyvę.

Šiame projekte - Konstantino Bogomolovo įvaizdžio mokyklos studentų diplominiai darbai, modelis – DELFI Gyvenimo skaitytoja Dovilė, 26 m. Pagrindinė sąlyga diplominiams darbams - griežtai draudžiamas nuotraukų koregavimas kompiuterinėmis programomis.

Apranga ir aksesuarai iš prekybos centro „Gedimino 9“

DELFI TV  reportažas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją