Kviečiame pasidalinti savaip atnaujintais Velykų valgių receptais: gal pakeitus keletą ingredientų, tradicinis Velykų patiekalas tapo dar gardesnis ar sveikesnis, o gal jį pavyko paruošti greičiau? Taupiau? Išradingiau?...

Taigi siūlome pasiraitoti rankoves, traukti iš spintos puodus bei kitus rakandus ir eksperimentuoti, kad per Velykas namiškius nudžiugintumėte dar gardesniais ir sveikesniais patiekalais!

Receptų, parašytų taisyklinga lietuvių kalba ir šiuo pavyzdžiu, laukiame iki balandžio 10 dienos el. paštu gyvenimas@delfi.lt. Laukiame ir nuotraukų (siųskite atskirai prikabinę prie laiško!).

*********************

DĖKOJAME VISIEMS SKAITYTOJAMS, DALYVAVUSIEMS GARDŽIAUSIO VELYKINIO PATIEKALO KONKURSE!

Ir sveikiname konkurso nugalėtojas! Joms tenka puikūs „Tramontina“ prizai!

I vieta ir kokybiškas ir patvarus nerūdijančio plieno puodas "DUO" ir rinkinys tortui "Athena" tenka RAMINTAI B., atsiuntusiai net 82 pačius gardžiausius  receptus. 

II vietos laimėtojai KRISTINAI G. dovanojame "DUO" puodą.

III vietos laimėtojai REGINAI R.- "Athena" rinkinį tortui.

Su nugalėtojomis susisieksime elektroniniu paštu.

***********************

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją