Reikės:

1 viščiuko krūtinėlės (maždaug 300 g),
1 stiklinė natūralaus jogurto,
1 svogūno galva,
2 česnako skiltelės,
1 raudona ir 1 žalia saldžiosios paprikos ankštis,
kelios riekelės šviežio imbiero šaknies,
1 arbat. šaukšt. vyno acto,
druskos ir pipirų pagal skonį.

Gaminame:

Vištienos krūtinėlę supjaustyti siauromis juostelėmis.

Smulkiai sutarkuoti svogūną, česnaką ir imbierą ir masę atskiesti nedideliu kiekiu vandens iki grietinės konsistencijos. Į gautą masę supilti jogurtą, vyno actą, smulkiomis juostelėmis supjaustytas paprikų ankštis, pagardinti druska ir pipirais. Vištienos gabaliukus sumaišyti su jogurtine mase ir palikti pasimarinuoti 6-8 val.

Paskui vištieną su visa jogurtine mase sukrėsti į įkaitintą keptuvę ir troškinti 30 min. Patiekti su virtais ryžiais, makaronais arba žaliomis daržovėmis.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją