Įvaizdžio dizaineriai:Svetlana Švenčionienė, Skirmantė Kazlaitė(Bogomolov’ Image School, Lietuva), šukuosena ir makiažas: Svetlana Švenčionienė, manikiūras: Daiva Važnevičienė, pedikiūras: Renata Kasiulionytė, darbo vadovas: Kristina Kalinauskaitė, fotografas: Darius Tarėla

„Per pirmąjį susitikimą su šia mergina supratome, kad pasirinkome savo vertę žinančią, tačiau  kasdienybės pilkumoje besislepiančią asmenybę. Eglė gyvenime puikiai žino, ko nori, kas jai patinka, ko ji vengia ir kodėl dalyvauja šiame konkurse. „Noriu subtilaus seksualumo ir elegancijos“, – tai buvo pirmieji Eglės žodžiai, nuskambėję susitikimo metu.

Nuo tos minutės supratome, kad mūsų pirminė, specialiai Eglei sukurto įvaizdžio idėja pasiteisins, nes mergina jauna, trykštanti energija, nesusikūrusi ją varžančių rėmų“, - pasakojo stilistės.

„Ieškojome drabužių ir tam tikrų detalių, kurios labiausiai išreikštų jos individualumą, - DELFI Gyvenimui komentavo įvaizdžio dizainerė Skirmantė Kazlaitė. – Džiaugiamės, kad mūsų nuomonės sutapo, mat galima sakyti, kad Eglė pati rinkosi drabužius – mums nereikėjo įkalbinėti.

Būdavo, parodom keletą variantų, o ji: „Šitas geras, bet ...Ooo... O šitas drabužėlis man patinka“ Apsivilkusi elegantišką suknelę, avėdama aukštakulnius ji iškart pasikeisdavo, matėsi, kad patenkinta - prieš veidrodį netgi imdavo koketuoti!

Ji ir viduje tokia – valiūkė, tik reikėjo jai padėti visa tai išlaisvinti. Mes stengėmės sukurti madingą ir jaunatvišką stilių“.

Įvaizdžio dizainerės idėjų sėmėsi iš kultinio serialo „Seksas ir miestas“.

„Norėjome į Eglės įvaizdį įmaišyti visų keturių filmo herojų prieskonių, tad nevengėme ryškių spalvų, prabangių aksesuarų, aukštakulnių batelių bei figūrą išryškinančių siluetų. Matuojant drabužėlius, matėme, kaip spinduliuoja Eglės akys: „O taip, tai man patinka“, „Aš visada taip norėjau atrodyti!“, „Kokia aš graži!?“

Pasikeitimo rezultatai nustebino ir Eglę, ir mus, tad esame laimingos, kad atlikome savo darbą - atskleidėme jos charakterį ir individualumą. Tikimės, jog šios žavios miesto koketės norai išsipildys!“ – linkėjo stilistės.

Harmoningam įvaizdžiui sukurti buvo pasirinkta tamsi plaukų spalva, „dūminis“ makiažas, o kad veidas taptų išraiškingesnis - atlikta antakių korekcija.

Šiame projekte - Konstantino Bogomolovo įvaizdžio mokyklos studentų diplominiai darbai, modelis – DELFI Gyvenimo skaitytoja Eglė, 25 m. Pagrindinė sąlyga diplominiams darbams - griežtai draudžiamas nuotraukų koregavimas kompiuterinėmis programomis.

Apranga ir aksesuarai iš prekybos centro „Gedimino 9“

Daugiau – DELFI.TV video reportaže:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)