Ir nors kai kurios poros tikina, jog apskritai "niekas nepasikeitė", vienas faktas aiškus - pasikeičia dviejų žmonių statusas ir malonu vien tai, kad savo širdies draugą galima oficialiai viešumoje vadinti vyru, o mylimą moterį - ne zuikučiu, mažyte, o žmonele. Pasitaiko istorijų, kad ir antrosios pusės tėvai po vestuvių ima visai kitaip elgtis su atžalos mylimuoju/ąja, juk martelė ir žentelis jau visai kas kita, jau visam gyvenimui...

Kviečiame pasidalinti savo patirtimi ir papasakoti, kokie netikėti pokyčiai bei jausmai aplankė jus. Ar tai būtų malonu, ar ne visai - visa tai neabejotinai privers susimąstyti žmones, vis dar svarstančius, ar verta žengti prie altoriaus.

Jūsų rašinių, parašytų taisyklinga lietuvių kalba, laukiame el. paštu: gyvenimas@delfi.lt iki balandžio 2 dienos.

Geriausius rašinius publikuosime, o konkurso nugalėtoją, kurį išrinks redakcijos komisija, paskelbsime balandžio 3 dieną.

Jam dovanosime kvietimą (dviems) apsilankyti Molėtų rajone prie ežero įsikūrusiame viešbutyje "SPA Hotel Belvilis" (su nakvyne).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją