Nuotraukas publikuokite DELFI foto (užsiregistruokite ir pateikite nuotrauką konkursui) iki rugsėjo 26 dienos imtinai.

Kitą dieną DELFI Gyvenime skelbsime balsavimą. Balsuodami skaitytojai išrinks labiausiai jiems patikusią vestuvinę suknelę iš redakcijos išrinktų net 20 favoričių. P.S. Rezultatai bus skelbiami pašalinus spamą.

Nugalėtojai, kuris paaiškės spalio 1 dieną, atiteks kvietimas dviems praleisti romantišką savaitgalį (datą pasirinksite patys) ant ežero pakrantės įsikūrusiuose prabangiuose svečių namuose "Belvilis".

Dėmesio! Smerkiame nesąžiningus fotokonkursų dalyvius ir perspėjame, kad už fotografijų (kaip ir bet kokio kito kūrinio) autorystės pasisavinimą gresia baudžiamoji atsakomybė ir laisvės atėmimas iki 2 metų pagal LR Baudžiamojo kodekso 191 straipsnį. DELFI skaitytojus, pastebėjusius vogtas fotografijas, maloniai prašome nedelsiant pranešti redakcijai delfi@delfi.lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją