Kaip ir kur jūs praleidote savo medaus mėnesį? Galbūt keliavote į egzotišką šalį, gal į kokį nors Europos miestą, kurį parekomenduotumėte būsimiesiems medaus kopinėtojams? O gal medaus mėnesį praleidote netradiciškai?

Ką pamatėt, ką patyrėt, kas įstrigo į atmintį, ką patartumėt kitiems? Jūsų sklandžiai lietuvių kalba (su ą, č, ę, ė...) parašytų istorijų laukiame iki rugsėjo 6 dienos el. paštu gyvenimas@delfi.lt Geriausias istorijas publikuosime, o redakcijos išrinktus tris nugalėtojus paskelbsime rugsėjo 7 dieną.

P.S. Laukiame ir nuotraukų! (ne daugiau nei 8)

Pirmosios vietos laimėtojui atiteks kvietimas savaitgaliui dviems SPA Vilnius centre Druskininkuose.

Antrosios bei trečiosios vietos laimėtojai turės galimybę pasilepinti procedūra SPA DIA centre Vilniuje:

* II vietos laimėtojas galės pasilepinti muiliniu arabišku masažu, kuris atliekamas paruošus putas ir jomis padengiant bei masažuojant visą kūną;

*III vietos laimėtojas galės išbandyti veido procedūrą, kuri praturtins odą aktyviais minkštinamaisiais ir balansuojančiais komponentais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją