Visiems sutuoktiniams linkime, kad antros progos tam nebebūtų, tačiau kartu ir prašome pasidalinti savo ruošimosi vestuvėms patirtimi, kad kitiems ši šventė prabėgtų kaip galima sklandžiau.

Konkurse gali dalyvauti ir žmonės, kurie tiesiog yra dalyvavę vestuvėse kaip svečiai ir iš savo pozicijų gali pateikti vertingų patarimų būsimiesiems jaunavedžiams, ketinantiems organizuoti vestuves.

Geriausius rašinius (lietuvių kalba su ą, ,č ,ę ,ė ir kt.) publikuosime, o net dviems geriausių istorijų/patarimų autoriams, kuriuos išrinks redakcijos komisija, dovanosime po kvietimą (dviems, su nakvyne) apsilankyti SPA viešbutyje "Belvilis".

Jūsų istorijų/patarimų iki liepos 7 dienos laukiame el. paštu: gyvenimas@delfi.lt Konkurso laimėtojus paskelbsime liepos 11 dieną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)