Nepriklausomai nuo to, kaip gerai dresuotas jūsų šuo, Rekso matomumo naktį pagerinimas pasivaikščiojimų metu yra patikimas būdas padidinti šuns saugumą. Be to, ši „Spotlit“ švieselė antkakliui puikiai tinkama prisegti prie jūsų ar jūsų vaiko kuprinės.

Įjungta švieselė gali šviesti ryškiai raudona ir balta spalva arba ir viena, ir kita spalva pakaitomis. Galite įjungimo mygtuką paspausti antrą kartą, ir jūsų šuns antkaklis pradės žybčioti, taip pagerindamas matomumą iš didesnio atstumo.

Nerūdijančio plieno karabinas tvirtai prisegamas prie antkaklio ar kuprinės, taigi, švieselė nenukris nepriklausomai nuo to, koks judrus yra jūsų keturkojis draugas ar kaip stipriai bus purtoma kuprinė. Be to, švieselė yra atspari vandens poveikiui, todėl ją galima naudoti esant bet kokiam orui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją