Pagrindiniai naujo sezono įvaizdžiai - ekscentriški, tačiau kartu moteriški. Kaip ir seniau, aktualus gotų princesės įvaizdis. Juodos spalvos dominavimas, elegantiški nėriniai kaip dekoras, masyvūs aksesuarai iš balto metalo ir kryžiaus formos papuošimai - lengvi madingo portreto potėpiai.
Versace

Čia nėra vietos iššaukiamam seksualumui, veikiau atvirkščiai - ilgi sijonai iki žemės, uždaros palaidinės, ilgos rankovės. Moteriško kūno grožis uždengtas audiniais. Įdomią šios krypties interpretaciją buvo galima išvysti Versace, Givenchy, Antonio Marras mados namų pasirodymuose.

Dolce&Gabbana dueto dėka į madą įėjo prabangus baroko stilius. Puošnūs siuvinėjimai auksu, gobelenai, didingi audiniai - atlasas ir aksomas - stambūs papuošalai ir rėkianti prabanga šiandien diktuoja mados kryptį.
Dolce & Gabbana

Mados Olimpo neapleidžia ir minimalistinis stilius. Daugiausia jis naudojamas viršutiniuose drabužiuose. Militaristinio stiliaus paltai, primenantys milines, su auksinėmis sagomis ir apykaklėmis išduos, kad jūs akylai sekate naujausias mados tendencijas.

Kaip aksesuarai prie tokio palto tiks platūs odiniai diržai, fetrinės skrybėlės, megztos skaros ir net kailis. 
DKNY
Dar viena madinga tendencija - galifė kelnės, kurias galima vilkėti sukišus į batus.
Givenchy
Jei jums patinka ryškūs raštai, atkreipkite dėmesį į retro raštus pop-art stiliumi. Būtent jie šį sezoną išgyvena populiarumo piką. Dizaineriai siūlo nesismulkinti ir rinktis total look. Kaip įkvėpimo šaltinį rekomenduojame Prada ir Miu Miu.
Prada
Kalbant apie madingas tendencijas, negalima nepaminėti etninio stiliaus. Dizaineriai įkvėpimo semiasi iš rytietiškų motyvų. Švarkai ir paltai, primenantys savo kirpimu kimono, aukštos suknelių ir palaidinių apykaklės, platūs kelnių juosmenys, koketiški augaliniai ornamentai - visa ta pasirinkimo įvairovė leidžia rasti būtent tai, kas pabrėžtų jūsų individualumą. Įdomūs sprendimai randami Dries Van Noten, Christian Dior ir Antonio Marras kolekcijose.
Dolce & Gabbana
Taip pat madingas daugiasluoksniškumas. Kuklios modistės galės apsiriboti klasikiniu megztinio ir palaidinės deriniu, o progresyvios madų fanatikės veikiausiai įvertins galimybę apstulbinti publiką. Suknelės su kelnėmis, švarkeliai ir paltai... tai tik naujo sezono mados ledkalnio viršūnė.
Prada
Populiarumo viršūnėje - odinė apranga. Odinės striukės ir lietpalčiai, sijonai ir kelnės, švarkai ir palaidinės - jų galima rasti ne tik brangių prekės ženklų kolekcijose, bet ir masinės gamybos ženkluose. Sezono hitas - odinis pieštuko formos sijonas.
DKNY

Madingos rudens-žiemos sezono spalvos

Negalima nepaminėti ir madingų artėjančio sezono spalvų. Pirmiausia, tai juodai-balta gama. Pavyzdžiui, Joseph siūlo lakonišką baltą palaidinę derinti su kontrastinga juoda apdaila; juodų akcentų, kaip kad kaspinai ir nėriniai, yra ir ant baltų suknių-futliarų iš Donna Karan ir Michael Kors, o juodai baltą tvidą siūlo Oscar de la Renta ir Jason Wu.
Oscar de la Renta
Pagrindinė sezono spalva - raudona. Raudonos spalvos atspalvių galima rasti visų dizainerių pasirodymuose. Tamsiai raudona, ryškiai raudona, rubino, pomidorų, burgundiško vyno... pasirinkimas tikrai platus. Raudonų daiktų ieškome Carven, Miu Miu, Valentino, Tory Burch, Marni, DKNY, Lanvin ir kitų dizainerių kolekcijose.
Givenchy
Taip pat populiarumu mėgaujasi elektrinė mėlyna, ryški aukso, šafrano spalva, prislopinta oranžinė, žalia, ruda (šokoladinė), geltona, juoda.
Oscar de la Renta
Be jokių kalbų, sezono favoritais bus pripažinti megztiniai ir nertiniai. Platūs, stambaus mezgimo, vieno tono arba ryškių raštų - rinkitės kelis pagal savo skonį.
Megztinis
Jei norite įsigyti demisezoninį paltą, atkreipkite dėmesį į lakoniškus vyriško stiliaus modelius. Toks pirkinys - patogi investicija į jūsų bazinį garderobą.
Lanvin

Kaip ir anksčiau aktualūs kombinezonai. Dabar jie siuvami iš šiltesnių audinių, tokių kaip vilna, pasižymi dekoratyviniais diržais ir tinka netgi biure.

Pokyčių šį sezoną sulaukė ir kelnės. Vietoje klasikinio ilgio dizaineriai atiduoda pirmenybę ilgiui iki kulkšnių. Visiškai nesvarbu, kokias kelnes išsirinksite - siauras ar plačias - kulniukai būtini.
Prada
Taip pat labai populiarūs nėrinių drabužiai. Ne plonų vasarinių, o stambesnių. Galite rinktis futliaro formos suknelę arba megztinį, papuoštą nėriniais. Vilkėti juos geriausia derinant su paltu iš vilnos, jei norite kasdienio stiliaus, arba odiniais švarkais dramatiškesniam įvaizdžiui sukurti.
Hiroko Koshino
Sezono kryptis - aukso spalvos apranga. Galite rinktis prabangią aukso spalvos siuvinėtą suknią vakarui arba šilkinę palaidinę kasdienai.
Dolce & Gabbana

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)