"Mes visuomet palaikome originalias idėjas ir džiaugiamės Lietuvos moterimis, kurios išties yra labai kūrybingos. Ir tai dažnai atsispindi ne tik jų veikloje, laisvalaikio pomėgiuose, bet ir aprangoje. Žinodami, koks skirtingas gali būti skonis, konkurso nugalėtojai suteiksime galimybę išsirinkti savo prizą iš visų vasaros sezono rankinių mūsų salone", - sakė mados namų vadovė, dizainerė Irena Serapinienė, kurios rankinės jau neseniai pasiekė ir Norvegiją.

Anketas ir nuotraukas (ne daugiau 3) galima siųsti iki liepos 6 dienos. Konkurse gali dalyvauti vyresni nei 18 m. asmenys.

DELFI Gyvenime bus publikuojamos tik redakcijos atrinktos nuotraukos (su trumpu dalyvės anketos apibendrinimu). Liepos 7 d.   skelbsime balsavimą (dalyvaus visi, kurių anketos bus publikuotos), po kurio - liepos 11 d. - ir paaiškės konkurso laimėtoja.
Keletas vasaros sezono rankinių pavyzdžių:
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)