Dienraštis „New York Post“ atliko savo skaitytojų apklausą bei išsiaiškino, kokius vyrus moterys vadina ir laiko seksualiais. Čia galime rasti ir konkrečių pavyzdžių. Vienas jų – ne kartą amerikietiškojo žurnalo „People“ seksualiausiu vyru savo amžiaus kategorijoje išrinktas meilės baladžių atlikėjas Michaelis Boltonas.

Seksualiausio vyro titulą jis pelno ne tik dėl savo atliekamų už širdies griebiančių baladžių, pačias sielos gelmes suvirpinančio balso, aktyvios veiklos, bet ir dėl iš vidaus sklindančio žavesio, charizmos ir, be abejo, aprangos stiliaus.

Niujorko dienraščio apklausos duomenimis net 58 proc. moterų mano, kad nėra nieko seksualesnio ir patrauklesnio kaip vyras apsirengęs džinsais bei marškinėliai. Be abejo, ši apranga taip pat turi būti tvarkinga. Susitvarkęs turi būti ir tokia apranga pasidabinęs vyrukas: kruopščiai nuskusta barzda, tvarkingi plaukai ir, žinoma, nagai.

Įlindę į nepriekaištingos išvaizdos 58-erių metų M. Boltono spintą, joje neišvysime ekstravagantiškų kostiumų ar aikčioti nuo grožio bei originalumo verčiančių aprangos detalių. Jo garderobas paprastas – keletas klasikinių kostiumų bei galybė mėlynų klasikinio kirpimo džinsų ir gero audinio įvairiausių spalvų klasikinių vyriškų baltinių ar marškinėlių.

Jais pasidabinęs jis rodosi tiek privačioje, tiek viešoje erdvėje, tiek dirbdamas nuosavoje įrašų studijoje, tiek lipdamas į sceną atsiimti garbingiausių apdovanojimų. Tiesa, dalyvaudamas ypač oficialiuose renginiuose ar esant vėsesniam orui jis savo aprangą papildo klasikiniu tamsios spalvos švarku.

Tiesa, svarbu ir tai, kaip dėvimas džinsų ir marškinėlių derinys – ar atsegamos viršutinės marškinėlių sagos, ar ne, ar marškinėliai sukišami į kelnes, ar ne. Jei užsisegsite visas sagas ir marškinėlius sukišite į kelnes, atrodysite oficialiai. Jei pasirinksite M. Boltono variantą, kurio marškinėliai visuomet gula ant džinsų viršaus, o marškinėlių pirmosios keletas sagų visuomet atsegtos, susikursite seksualesnį, galbūt ir šiek tiek lengvabūdiškesnį įvaizdį.

Be to, atsegus pirmąsias marškinėlių sagas, pasimato ir vyro krūtinė. Net 68 proc. moterų ypač patinka plaukuota vyro krūtinė. Tad, jei galite tokia pasigirti, kam ją slėpti?

Visgi, reikia nepamiršti, jog tam, kad būtum išties seksualus, neužteks vien aprangos, nors tai ir didelė dalis asmens įvaizdžio, ypač to, kuris sukuriamas pirmuoju įspūdžiu. Dienraščio apklausoje dalyvavusių moterų nuomone, savo seksualumu neabejotinai pavergs patrauklus, protingas, išsilavinęs, aktyvus, stiprus, tvarkingas, pasitempęs ir turintis gerą humoro jausmą stipriosios lyties atstovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)