Martynui – aštuoniolika, Mildai – šešiolika, o Andriui – septyniolika metų. Pamačiusi juos tarp kitų praeivių, negalėjau neprieiti ir neužkalbinti, juk ne kasdien pamatysi gatvėje taip atrodančius jaunuolius: švarkai, peteliškė, nuostabios pėdkelnės ir pasitikėjimas veiduose – iškart paperka.

Vėliau paaiškėjo, kad visi trys buvo pakeliui į Andriaus merginos gimtadienį. Gaila. Tačiau visi trys tikino, kad kasdienė jų apranga ne tiek jau skiriasi nuo tos, kurią matote.

„Galbūt tik be kaklaraiščio ir peteliškių“ – šypsojosi vaikinai.

Pavyzdžiui, Milda savo stilių ir jo formavimą apibūdino labai paprastai: „Atsidarau spintą, pamatau, jog ten nieko nėra, tuomet nueinu į parduotuvę, išsirenku ką nors naujo ir apsirengiu“.

Andriaus įvaizdžiui didžiausią įtaką daro jo mergina, anot draugų, labai stilinga. Aklai mados tendencijų vaikinas neseka, tačiau vis vien domisi naujovėmis, šiemet nepraleido ir kovo pabaigoje vykusios „Mados infekcijos“.

O Martyno įvaizdžiui didžiausią įtaką daro aplinka: „Stebiu tai, kas aplink mane. Įkvepia ir gatvės mada, žmonės – patikusias detales dažniausiai pritaikau ir savo aprangoje.“

Štai kokie jie – ryškūs, ekspresyvūs ir tuo be galo žavūs. Sėkmės!

Milda
Martynas
Andrius
Iš kairės: Martynas, Milda ir Andrius
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)