Naujoje ir didžiausioje pusšimčio modelių kolekcijoje netrūko įvairiausių šou elementų ir netikėtumų. Ant podiumo pasirodė ir seksualias sukneles apsitempę vyrai, ir dėvintys šortus su netradicinę orientaciją simbolizuojančiais ženklais; moterys, apvalumus įspraudusios į koketiškus apatinius ar be jų... Moterys, atkeliavusios iš kitos planetos. Galbūt net Veneros. Kaskart ant podiumo pasirodęs modelis užmindavo mįslę – kas jis? O kas tu?

Gyvenimas yra spalvingas ir kupinas staigmenų, o žmogus – ieškojimų, mano V. Gigevič. Anot jo, tokia ir yra kolekcijos "Never Say Never" – niekada nesakyk niekada - mintis.

“Niekada nereikia sakyti niekada, juk niekada nežinome. Nežinome, kas nutiks ateityje, nežinome, koks ir kas iš tiesų yra žmogus, sėdintis šalia, ir netgi tas, kurį vadiname draugu”, - mįslingai kalbėjo V. Gigevič, kurio kolekcija, pristatyta sostinės kavinės "Chaplin" kiemelyje, kvietė "visų atsakymų ieškoti savyje, o ne kapstytis kituose”.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją