„Ši kolekcija - tai subtilus humoras apie tobulą formą, o tiksliau apie JOS gimimą.

BUBBLE-EIDOS, tai nauja sąvoka apibūdinanti naują moterų moteriškumą, kuri sudaryta iš dviejų žodžių: angliško BUBBLE – burbulas ir graikiško EIDOS – vaizdas, forma, esmė, - tai yra- burbulo grynoji esmė. Tačiau šios sąvokos nebūtina versti, nes BUBBLE-EIDOS ir taip skamba lietuviškai ir taip moteriškai“,- teigia Agnė Biskytė.

BUBBLE-EIDOS kolekcijos esmę sudaro burbulai: optiniai, ne-optiniai, transformavę į faktūras ar siluetus ar konstrukcijas arba tik kažkuo panašūs į burbulus. Nors tikroji esmė -tai moteriškumas, toks kasdienis ir paprastas, nenuspėjamas ir paslaptingas ir neturintis nei pradžios, nei pabaigos.

„Kolekcijos asortimentas - suknelė ir sijonas – patys moteriškiausi rūbai, kurių vyrai neturi ir, žinant jų vyriškumą, kažin ar kada „ pasiskolins“ iš moterų garderobo –su šypsena teigia autorė.- Kolekcijoje dominuojantys „kūno“ spalvos atspalviai simbolizuoja kūno tobulumo ir jo simuliacijos reikšmę, o juoda bent jau kol kas yra „tobuliausia“, anot A.Biskytės, mados pasaulyje dominuojanti spalva.

AgnėBiskytė savo naujausią kolekciją skiria visoms moterims, kurios jau subrendo naujam moteriškumui. Nors kiekvienas BUBBLE-EIDOS kolekcijos modelis turi savo BUBBLE-EID‘išką istoriją apie burbulus, idėjas, formas ir moters kasdienybę bei gyvenimą, tačiau čia tik autorės, moteriškumo sampratos vizuali išraiška. Kostiumo dizainerės teigimu, tikrosios BUBBLE-EID‘ų istorijos prasidės, kai šias suknelės vilkės moterys su savo gyvenimo istorijomis...

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją