„DELFI skaitytojai labai aktyviai rašė tai kas, jiems yra malonumus. Jie galėtų sugulti net į atskirą knygą apie malonumus. Ten net būtų poezijos, nes patys romantiškiausi malonumai buvo užrašyti eilėmis...“ – sakė DELFI komunikacijos vadovė Aistė Žilinskienė.

„Nors TV1 malonus tiek moterims, tiek vyrams, konkurse aktyvesnės buvo moterys. Gal jos dažniau ieško malonumų? Nežinia, kas ims viršų – krepšinis ar apsipirkinėjimas. Ar moterys neišbalsuos vieno iš vyrų pasiūlytų malonumų – žvejoti be jų?“ - šypsojosi TV1 valdančios LNK televizijos generalinė direktorė Zita Sarakienė.

Dažniausiai skaitytojų minimi malonumai buvo saulėtos atostogos be lietaus, mylimas darbas, buvimas su šeima gamtoje, prie ežero ar upės, mylimo žmogaus glėbys.

Tačiau buvo ir labai asmeniškų malonumų, kurie labai saldūs ir labai malonūs, bet neatlaikė konkurencijos, nes buvo reti. Tai – ir vasariniai meteoritų lietūs, ir saulėlydis su šampano taure, skrendant oro balionu,
ir žiogų serenados prie palapinės.

Jūsų dėmesiui – populiariausių dvidešimtukas, iš kurio DELFI skaitytojai kviečiami iki liepos 30 dienos išrinkti dešimt „Didžiausių gyvenimo malonumų“.

Jūsų išrinkti didžiausi gyvenimo malonumai atsiras atsinaujinusio kanalo TV1 vinjetėse. Originaliausių pasiūlymų autorius apdovanosime maloniais prizais!


Mano gyvenimo malonumai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją