Televizijos kanalas TV1 ir mes - „DELFI Gyvenimas“ skelbiame „Gyvenimo malonumų“ rinkimus! Mūsų tikslas - išsiaiškinti, kas lietuviams yra didžiausias malonumas. Nors dabar sunkmetis, mes taip pat linksminamės, patiriame daugybę malonių pojūčių ir potyrių. Parašykite, kas jums yra vienas malonumas, siųskite mums!

„Gyvenimo malonumų“ rinkimai vyks keliais etapais:

- kviečiame siūlyti „didžiausius malonumus“. Glaustą aprašymą (sklandžia ir taisyklinga lietuvių kalba su ą, ę, į ir pan.) siųskite el.paštu: gyvenimas@delfi.lt

- nuo liepos 20 iki 31 d. jums bus pasiūlyta balsuoti už populiariausiųjų dvidešimtuką. Balsavimas vyks čia, DELFI Gyvenimo rubrikoje „Istorijos“.

- TV1 dovanos įspūdingus malonumus tiems DELFI skaitytojams, kurių pasiūlyti malonumai sulauks daugiausia balsų.

Malonumų vaizdelius žiūrovai išvys naujose TV1 vinjetėse. Didžiausių malonumų sąrašas bus paskelbtas liepos pabaigoje.

-------------------------------------------------------------------------

Skaitytojų gyvenimo malonumai

-------------------------------------------------------------------------

Mano didžiausias malonumas yra stebėti gamtą. Kaip tikra lietuvė, negaliu atsižavėti nuostabia savo krašto gamta ir gyvūnija. Kaip niekam kitam man patinka įvairiausi tiek miško, tiek naminiai gyvūnėliai. Labai norėčiau praleisti dieną, stebėdama ir pažindama visos Lietuvos gyvūnus, paukščius bei vabalėlius, pažinti kuo daugiau rūšių. Gaila, bet man neteko pamatyti jūrų gyvūnų, kurie saugomi Klaipėdoje, o taip norėčiau su jais "pabendrauti", paglostyti.

Man tikras malonumas yra nakvoti palapinėje, taip juk geriausiai galima susilieti su gamta, pamatyti "naktinius gyventojus", juk kiekvienas iš mūsų privalome žinoti, kas mus supa.

Taigi, pažinti mūsų šalies "mažuosius gyventojus" man yra didžiausias malonumas.

Renata

-----------------------------------------------------------------------

Daugeliui pasirodys keista, kai kam atrodys melas, kai kas nepatikės, bet mano didžiausias malonumas - tai mano darbas. Aš jį myliu ir einu į darbą kaip į šventę, ir tai suteikia man didelį malonumą, nes aš galiu padėti žmogui pagal savo profesiją, sugebėjimo lygį, nes aš esu slaugytoja, ir tai darau su meile tam žmogui, kad tik jam būtų geriau. Aš ir savo vaikams sakau - jei turėsite darbą, kuris tau teikia malonumą, tai niekados nereikės dirbti.

Virginija

-------------------------------------------------------------------------

Didžiausias malonumas man - saulėlydžio pasitikimas su šampano taure virš Trakų, skrendant oro balionu! Aukščiau tik dangus, geriau tik... Nieko!!! Nelieka nieko, problemos, rūpesčiai, nerimas, viskas ten... viskas liko tau po kojom... Tik Tu ir dangus... Tik Tu ir saldūs purslai su paskutiniais saulės atspindžiais akyse...

Donata Malčiauskaitė

------------------------------------------------------------------------

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)