Konkurso dalyvės pastarąsias tris savaites praleido San Paule, Brazilijoje – didžiausiame Pietų Amerikos mieste, mėgindamos įvaldyti sambos žingsnelius, lankydamos skurdžiai gyvenančius vaikus ir spardydamos futbolo kamuolį. Visą jų veiklą fiksavo kameros, nes didžiausias pasaulyje grožio konkursas Brazilijoje buvo surengtas pirmą kartą.

„Tai buvo 60-asis mūsų jubiliejus, didžiulis renginys, tikimės, kad mus stebėjo apie milijardą žiūrovų visame pasaulyje“, – vylėsi konkurso „Mis Visata“ organizacinio universiteto prezidentė Paula Shugart.

Anot jos, Brazilija didžiausiam pasaulio grožio konkursui buvo pasirinkta neatsitiktinai, nes šalis kaip tik ruošiasi per ateinančius kelerius metus surengti didelio masto renginius.

Grožio konkurse dalyvauti galėjo tik tos merginos, kurios niekada nebuvo ištekėjusios ir neturi vaikų, kurios ne jaunesnės nei 18 m. ir kurioms iki tų metų, kuriais vyksta konkursas, vasario 1 dienos nesukako 27 m. Pirmadienio vakarą karūną iš meksikietės Jimenos Navarrete, kuri Mis Visata buvo paskelbta pernai Las Vegase, perėmė Leila Lopes iš Angolos.

Konkurse merginos demonstravo ir interpretuotus nacionalinius kostiumus.

Konkursas prasidėjo Long Byče, Kalifornijoje, kaip vietos renginys, kurį kaip maudymosi kostiumų šou organizavo maudymosi kostiumus kurianti kompanija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją