„Mane įkvepia pats gyvenimas, nuolatinis mokymasis ir netobulos, bet todėl ir nuostabios moterys, – sako dizaineris L. Salasevičius. – Juk dauguma moterų mėgsta puoštis ir ne tik išskirtinėmis progomis atrodyti ypatingai.“

Dizaineris taip pat pastebi, kad kolekcijos kūrimas nėra vien drabužio siuvimas: „Ieškoma visumos – nuo tinkamų batelių iki makiažo.“

L. Salasevičius ilgą laiką savo gerbėjus stebino vestuvinių suknelių kolekcijomis. Naujausioje vakarui skirtoje kolekcijoje dominuoja prabangūs audiniai, tamsiai mėlyna, juoda ir pastelinės smėlio bei gesintos žalios spalvos deriniai, netradiciniai ilgi kirpimai, nėriniai, kruopščiai atliktos rankų darbo aplikacijos. Viską nukloja lengvos gotikos dulkės. Kolekcijoje akcentuojamas moters kūno grožis – subtiliai atidengiami pečiai, nugara, liemenuoti siluetai.

Drabužių ansamblis pagyvinamas nepriekaištingai atrinktais aksesuarais. Dizaineris siūlo rytietišką turbaną derinti su kepuraitėmis-tabletėmis, masyviais indiškais auskarais, puošniomis stručio plunksnomis. Visos detalės, pasak L. Salasevičiaus, turėtų pabrėžti kolekcijoje dominuojančias tamsias bei kūno spalvas.

Penktoji stilisto kūrybos istorijoje kolekcija skirta moteriai, mėgstančiai puoštis ir būti pastebėta, drąsiai ir besididžiuojančiai savo natūraliu kūnu. Pirmojoje L. Salasevičiaus vakarinių suknelių kolekcijoje „Našlės dienoraštis" manekenės vilkėjo vien iš juodo audinio - gipiūro, šilko, aksomo - pasiūtas vakarines sukneles. Vėlesnėse kolekcijose stilistas pristatė vestuvinių suknelių kolekcijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)