3 kiaušiniai
50 g parmezano
100 g fermentinio sūrio
2 kietų lydytų sūrelių (po 90 g)
1 arb.š. majonezo
Augalinio aliejaus
2 skiltelių česnako
30 g šviežių krapų
2 valg. š. miltų.
Kiaušinius išverdame ir 2 kiaušinius sutarkuojame stambia trintuve. Lydytus sūrelius taip pat sutarkuojame ir sumaišome su trintais česnakais bei tarkuotais kiaušiniais. Suformuojame 12 rutuliukų.
Pusę parmezano sutarkuojame smulkia, o kitą pusę – stambia trintuve. Sumaišome. 6 rutuliukus apvoliojame parmezano drožlėmis.
Šviežius krapus smulkiai sukapojame. Likusius 6 rutuliukus apvoliojame krapuose.
Fermentinį sūrį ir likusį kiaušinį taip pat stambiai sutarkuojame, sumaišome su majonezu ir suformuojame dar 6 rutuliukus. Juos apvoliojame miltuose ir apkepame, kol taps rusvos spalvos.
Visus rutuliukus išdėliojame ant lėkštės ir papuošiame iš poro lapų surištais kaspinais.
Skanaus!