3 kiaušiniai
50 g parmezano
100 g fermentinio sūrio
2 kietų lydytų sūrelių (po 90 g)
1 arb.š. majonezo
Augalinio aliejaus
2 skiltelių česnako
30 g šviežių krapų
2 valg. š. miltų.

Kiaušinius išverdame ir 2 kiaušinius sutarkuojame stambia trintuve. Lydytus sūrelius taip pat sutarkuojame ir sumaišome su trintais česnakais bei tarkuotais kiaušiniais. Suformuojame 12 rutuliukų.

Pusę parmezano sutarkuojame smulkia, o kitą pusę – stambia trintuve. Sumaišome. 6 rutuliukus apvoliojame parmezano drožlėmis.

Šviežius krapus smulkiai sukapojame. Likusius 6 rutuliukus apvoliojame krapuose.

Fermentinį sūrį ir likusį kiaušinį taip pat stambiai sutarkuojame, sumaišome su majonezu ir suformuojame dar 6 rutuliukus. Juos apvoliojame miltuose ir apkepame, kol taps rusvos spalvos.

Visus rutuliukus išdėliojame ant lėkštės ir papuošiame iš poro lapų surištais kaspinais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)