4 porcijos

Produktai:

karpis (1 kg),
pusė didelės citrinos,
vyšninių pomidorų,
alyvuogių aliejaus,
kelios rozmarino šakelės,
3 – 4 česnako skiltelės,
jūros druskos,
maltų juodųjų pipirų.

Kaip gaminti:

1. Nuvalytą karpį įtrinkite druska ir pipirais.

2. Citrinos pusę supjaustykite plonomis riekelėmis, pomidorus perpjaukite perpus. Česnako skilteles ir rozmariną susmulkinkite. Šia mase prikimškite karpį, taip pat pridėkite citrinos riekelėmis.

Įpjaukite karpio paviršių, į įpjovas įdėkite citrinos riekelių.

3. Įdėkite karpį į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą, sudėkite šalia pomidorus. Apšlakstykite karpį ir pomidorus aliejumi.

4. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 25 – 30 min.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)