„Šio buto šeimininkai pageidavo šviesaus skandinaviško stiliaus, kuriam pritariau, nes šviesios spalvos ir formų minimalizmas puikiai tinka mažoms erdvėms“, - pasakojo interjero dizainerė Alina Venskutė (interjerodizaineris.lt)

Balta spalva ir dideli vitrininiai langai vizualiai pratęsia erdvę už jos ribų. Virtuvės baldai bei spintos irgi tarsi išnyksta - integruoti ir susiliejantys su sienomis. Paslėptas apšvietimas taip pat naudojamas kaip viena priemonių vizualiai „palengvinti“ sienas, kad jos neribotų erdvės.

A.Venskutės sukurtas interjeras

„Šilumos baltai spalvai suteikė keletas japoniškų motyvų - bambuko imitacijos tapetas ant centrinės kolonos bei perforacijos ornamentas (paslėpto apšvietimo dekoravimas bei radiatorių uždengimai)“ - pasakojo A. Venskutė.

Skandinaviškas ir japoniškas stilius puikiai dera tarpusavyje, nes turi daug bendrumų - abu yra minimalistiniai bei artimi gamtai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (183)