Kompanija “Munkii” savo kūrinį apibūdina kaip “puošnų baroką“. Iš tiesų ši knygų lentyna nukelia į laikus, kai buvo populiarūs puošnūs medžio baldai su įmantriais rankų darbo raižiniais. Aksominis raudonai rudas spintelės vidus irgi dvelkia baroku, o baltas rėmas atiduoda duoklę šiuolaikiniam dizainui, rašo dornob.com.

Šios spintelės kampai statūs, todėl ją be vargo įsprausite į kampą ar pastatysite prie sienos. Kitaip tariant, ji yra funkcionali ir mažame šiuolaikiniame kambaryje. Kitas privalumas - akį traukiantis išskirtinis dizainas.

Galbūt norėtųsi ši vintažinio stiliaus baldą pavadinti postmoderniu, tačiau rezultatas per daug elegantiškas ir stilingas (nors kai kas jį pavadintų kiču).

Jei ieškote paprastų baltų lentynų, kurios susilietų su sienomis, šis pirkinys - ne jums. Tačiau jei norite ryškaus ir neįprasto pagrindinio akcento, rinkitės vintažinį stilių - puikią alternatyvą itin abstraktiems šiuolaikinio meno baldams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją